zondag 1 augustus 2010

Kennismaking met Boris en Lucas (en precies 6 maanden oud!)

Vanmiddag heb ik kennis gemaakt met Boris en Lucas. Ze wonen in een heel ver land, maar nu zijn ze gezellig met hun pappa en mamma even in Nederland. Daarom natuurlijk maar snel effe een date geregeld! Ook leuk voor onze mamma's, konden ze weer effe goed bijkletsen...

Lucas wordt in september al 2, maar zijn broertje is nog heel nieuw. Zelfs nog drie maandjes jonger dan ik! En dat kan je merken hoor, want hij sliep eigenlijk een heleboel, echt gezellig keten was er niet bij. Moet wel zeggen dat ie enorm lang is, bij ons volgende rendez-vous zal hij wel langer dan ik zijn vrees ik?!

Ook was er nog een andere baby bij, maar die zit nog gezellig in de buik van Ly. Mamma zegt dat ik die baby pas in 2011 zal ontmoeten, pffft!

Mamma is nog steeds niet zo handig, om deze middag dan ook meteen effe vast te leggen op de gevoelige plaat. Nee, echt een oplettende reporter is ze niet. Ik geloof dat mamma's vriendinnen ook al vergeten zijn om een foto van mij met Lucas en Boris te maken. Kletsen kunnen ze wel, maar een fotootje maken, ho maar...

Pas toen we thuis kwamen, heeft mamma van mij alleen een foto gemaakt. Van mij in mijn nieuwe Nijntje-poncho, heb ik vanmiddag gekregen van Boris en Lucas! Check:Nou goed, tenslotte nog maar even twee foto's van deze morgen thuis in Delft. Even showen hoe groot ik nu vandaag (precies 6 maanden!) ben: