vrijdag 25 juni 2010

Mels en ik

Vanmiddag echt toffe dingen gedaan joh! Ben de laatste tijd dus erg bezig met oefenen om naar mijn buik te draaien en vanmiddag lukte het zomaar weer eens. Ik voelde me een hele stoere vent. Maar je wordt er ook wel moe van hoor, want je moet dan namelijk de hele tijd je hoofd optillen, als je nog wat wil kunnen zien tenminste....

Het leuke is dat Mels het ook gezien heeft vanmiddag. Want mamma ging vandaag thee drinken met Laura en Sylvia. Dus wij samen in tram 1 helemaal naar Tanthof en dan nog een heel klein stukje wandelen. Dat was op zich al een leuk avontuur. Maar het werd in de achtertuin van Mels nog leuker, hij had namelijk een heel mooi speelkleed onder een parasol. Wow, wij lekker met zijn tweeën chillen natuurlijk!

Mels is twee maandjes ouder dan ik, dus die kan ook al heel goed op zijn buik liggen. Hij zet zelfs al een beetje af met zijn beentjes, beetje tijgeren zeg maar. Moet zijn moeder hem steeds weer terugleggen, anders vreet ie de planten op. Ha ha, echt bruut die gast, dat zou ik ook allemaal wel willen kunnen.

Gelukkig heeft hij geen kapsones hoor, hij blijft toch gewoon een aardige gast met bijna dezelfde kleren als ik. Nadat hij eerst een tijdje mijn handje had vast gehouden, gaf hij met nog een schouderklopje ook!