zondag 25 april 2010

Hoe het is om Boutkan-stamhouder te zijn + trip naar Schiphol

Hoe het is om Boutkan-stamhouder te zijn? Ja, weet ik veel! Ik ben immers een Samson-stamhouder. Nee, dit gaat over David Boutkan, mijn achterneef. David's pappa is een neef van mijn mamma.
Martin & Manoesjka waren al een tijdje nieuwsgierig naar mij, en pappa & mamma waren al een tijdje nieuwgierig naar David, dus genoeg reden om eens af te spreken. Martin & Manoesjka kwamen gezellig bij ons thuis langs. Ze waren wel de eerste 'kraamvisite' die geen beschuitje wilden... ;-)
Onze ouders gingen allerlei dingen over onze verzorging bespreken en vergelijken. David en ik gingen toen maar even lekker samen in de box spelen. Aardige gozer, die David!


Later op de dag gingen we op stap. Pappa ging mij voor 't eerst laten zien aan de Grote Onbekende Peet. Pappa heeft het altijd over die vent. Hij is pappa's grote vriend, maar hij was de hele tijd maar met zijn gezin op wereldreis, dus daarom had hij mij nog niet in het echt gezien, alleen maar over de Skype, maar dat telt niet. En vandaag kwamen de Peters dan eindelijk terug!
Pappa en mamma wilde daar graag even naar kijken, hoe dat terugkomen eraan toe gaat, dus daarom reden we naar Schiphol. Daar maakte ik kennis met Peet, Nynke, Jurre, Mila en de nieuwe baby in Nynke's buik. Jurre en Mila waren errug opgewonden rondjes aan 't rennen. Of dat nou door mijn verschijning kwam?!