zaterdag 6 maart 2010

Met drank in de auto!

Afgelopen donderdag had ik om 10:00 uur mijn eerste afspraak op het consultatiebureau. Echt precies op de tijd dat ik honger had. Tja, ik had om 7:00 uur gedronken, dus dan is 't logisch dat ik tegen 10:00 uur weer wil?! Heb het mamma daardoor erg lastig gemaakt. Ze vindt het niet echt leuk als ik op straat begin te brullen, kennelijk vindt ze 't niet leuk om veel bekijks met mij te hebben. Al met al was 't nogal een enerverend uitje voor mamma geworden. Maar 't resultaat mag er zijn: ik ben nu 53 cm lang en weeg 3440 gram.

Vrijdag en zaterdag was ik weer de zoetheid zelve. Tijdens onze dagelijkse wandeling had mamma afgesproken met Suzanne die met zwangerschapsverlof is. Terwijl zij lekker een drankje deden, heb ik als een voorbeeld-baby liggen slapen in mijn wagen.
 En zaterdag was ik heel lief terwijl pappa en mamma een tv-meubel uitzochten. Alleen deden ze er net iets te lang over, 't zijn ook echt treuzelaars! Toen we naar huis gingen en ze mij in de autostoel terugzetten en ik wakker werd, had ik dus alweer honger. Ik had echt geen zin om met een lege maag naar Delft te rijden, dat heb ik toen maar duidelijk aangegeven. Gevolg is dat mamma mij heeft gevoed in de auto terwijl pappa dan maar effe boodschappen ging halen...