vrijdag 26 februari 2010

't sociale leven

Hoi luitjes, ik heb een lekker weekje achter de rug. Ik drink lekker, slaap zo eens wat en heb veel bewonderaars op bezoek gehad.

't Begon eigenlijk afgelopen zaterdag al, toen opa Boutkan het laatste tegelwerk in 't toilet en badkamer kwam doen en mamma voor 't eerst weer naar de Gamma ging. Toen ze terug kwam, was Rianne -de zangeres van Okkernoot- op bezoek. Pa en ma hebben toen lekker zitten kletsen over verbouwingen en andere bouwzaken. 's Avonds kwam Erik, uit Parijs, mij bewonderen. Gezellig dagje!

Verder zijn afgelopen week ook Laura & Mels, Walter & Rob, Tante Marjolein met neven Niels en Bram, Sylvia met moeder en Sarah, Alex & Evelien en Monique nog langsgeweest. Heb weer een paar leuke cadeautjes gekregen, echt lief van al die mensen!


Voor pappa en mamma best druk. Morgen komt er dan ook geen bezoek, alleen opa Boutkan om te klussen, maar die hoort hier, dat is geen bezoek! En dan zondag de complete familie Samson. Ze noemen mij de 2e stamhouder, ben benieuwd wat voor lui dat zijn....