zondag 21 februari 2010

Naar buiten!

He he, eindelijk hebben ze me een keer mee naar buiten genomen! De wagen stond al een hele tijd klaar, maar nu pas vonden ze mijn temperatuur, mijn gewicht en het weer goed genoeg om met mij naar buiten te gaan.
Minpuntje is dat ze je dan een jasje aantrekken, daar heb ik wel even tegen geprotesteerd; wat een gehannes is dat! Pluspunten zijn lekker liggen in een voorverwarmde wagen, beetje rondkijken en lekker wiebelen. Ik vond het in ieder geval voor herhaling vatbaar. Hopen dat het van de week nog een beetje droog wil worden buiten.

Voor 't eerst onder de douche!

Zo he, wat ik vandaag weer heb meegemaakt, weer een hele nieuwe ervaring! Nou ja, achteraf kwam het geluid me wel bekend voor van de tijd in mamma's buik, maar ik had dit buitenbuiks nog nooit eerder meegemaakt. 
Ben dus vandaag voor 't eerst onder de douche geweest! Samen met pappa, want alleen kan ik het nog niet, maar daardoor wel zo gezellig.

Sowieso was 't een erg gezellige ochtend. Heb na 't wakker worden en drinken namelijk nog heerlijk even bij pappa en mamma in 't grote bed gelegen. Nog even lekker snoozen, noemen ze dat. Mmmm.