woensdag 17 februari 2010

Darmperikkelen...

Vandaag weer een dagje alleen met mamma. Samen hebben we eerst een beetje uitgeslapen, omdat ik de halve nacht wakker ben geweest. Ik had rond 3:15 uur een flesje gedronken met pappa en mamma zou 'de nazorg' doen. Dat betekent dat ze mij nog een beetje overeind houdt en laat boeren, om te voorkomen dat ik ga spugen. Zo nog lekker een beetje bij mijn mamma zitten, vind ik best gezellig, ik ontspan me dan helemaal en val bijna in slaap.

Maar ja, dan wil mamma me meteen in mijn wiegje leggen, maar dat vind ik zo stom! Mooi niet dus, dan ga ik gewoon heel hard hikken en/of huilen. Dan weet ik dat ze me er wel weer even uit haalt. Ze kalmeert me dan weer en probeert het nog een keer.
Maar toen had ik echt last van mijn darmen. Deed pijn joh, pappa en mamma konden mijn darmen aan de buitenkant duidelijk horen. Daardoor werden ze ook niet echt boos op mij, vinden ze 't eigenlijk gewoon zielig. Ha ha, dat soort dingen doe ik dan een paar keer en ondertussen is het dan gewoon bijna 5:00 uur. Toen ben ik maar effe gaan slapen tot 7:30 uur. Toen had ik ineens weer heel veel zin in melk...

Aan 't einde van de ochtend had ik lekker bij mamma gedronken en lag ik tevreden nog een beetje uit te buiken. Heerlijk relaxt, een mooie gelegenheid om die darmen van mij eens even te ledigen. Ik zag aan mamma's gezicht al dat ze 't onraad rook, hoorde en voelde pruttelen. Ze heeft me lekker laten uitkakken en toen naar mijn kamer meegenomen voor een schone broek. Ha ha, had je haar gezicht moeten zien toen ze zag wat ik geproduceerd had! Vieze broek, romper, been en daarna zat het natuurlijk overal aan. Gelukkig heeft ze me toen lekker gewassen en in een schone outfit gehesen.