dinsdag 16 februari 2010

2820!

Nee, het is geen geheim wachtwoord, het hoogste punt van een berg, pincode of olympische schaatsafstand. Dit is mijn nieuwe gewicht. Goed he!?

Vandaag belde Belinda de verloskundig, of ze nu meteen al even kon komen wegen in plaats van morgen. Het was rustig, niemand aan 't bevallen en ze was in de buurt. Nou ja, prima natuurlijk. Ze ging eerst haar weegschaal ijken met een setje kleren, luier en muts van mij. Dan hoefde ik namelijk zelf niet uit de kleren, wel zo makkelijk. Gaf die weegschaal ineens 2820 aan, 100 gram erbij sinds afgelopen zaterdag! Ik kon aan pappa en mamma goed zien dat ze er heel erg blij mee waren.
Verder was 't vandaag een slome dag. Pappa heeft gisteren en vandaag eindelijk weer eens gewerkt aan Reisbijbel.nl. Daar was ie al maaaaaanden nauwelijks aan toegekomen. En mamma was een beetje bezig met het opruimen van allerlei paperassen en het bekijken van een vakantiehuisje op de Peleponnessos waar we in juni misschien heen gaan met neven Niels en Bram. Natuurlijk heb ik ze wel om de haverklap bij me geroepen, ze moeten niet denken dat ze ongestoord kunnen werken!