zaterdag 13 februari 2010

Weekend!

Weekend! Lekker hoor, de eerste zaterdag met zijn drietjes, lekker relaxt opstarten.
Aan 't einde van de ochtend kwam verloskundige Els weer langs. Vandaag weeg ik 2720. Ben opnieuw 40 gram aangekomen sinds Thessa met afgelopen woensdag heeft gewogen. Els vond het wat minimaal, maar mijn ouders hebben er nu toch wel vertrouwen in. Omdat ik tegenwoordig regelmatig 70 cc drink i.p.v. 60 cc, ik makkelijker drink, minder spuug en het wegen ook maar een beetje een momentopname is.
Eigenlijk moeten we nu gewoon gaan wegen op het consultatiebureau. Maar omdat ik nog niet naar buiten mag en er alweer sneeuw gevallen is, heeft Els gezegd dat ze komende woensdag gewoon weer even langs komt. Wel weer heel lief.

's Middags is mamma alleen naar buiten gegaan. Ze is een babyfoon gaan kopen. Waren pa en ik even lekker als mannen onder elkaar. Mamma is best lief, maar 't is natuurlijk prima dat ze ook eindelijk eens even naar buiten gaat. Zie haar hoofd echt wel genoeg.
't Is voor haar pas de 2e keer buiten sinds mijn lancering. Ze vond het lekker om weer even auto te rijden en in de Echte Wereld te zijn, maar moet nog wel wat aan haar conditie werken.

Daaarna stonden Coby en Ruben op de stoep. Ook een treinstel, net als pappa en mamma. Sommigen noemen mij daarom een treinbaby. Nou, tot nu toe heb ik er niet zoveel mee. Ruben en Coby nog wel, die exploiteren volgende week hun eigen wintersporttrein. Hij is helemaal uitverkocht, respect hoor!