donderdag 11 februari 2010

Gekeurd

Vanmorgen kwam er weer een andere mevrouw bij ons in huis. Geen Thessa of verloskundige, maar een mevrouw van het Centrum voor Jeugd en Gezin, beter bekend als het consultatiebureau. Die mevrouw wilde mij in mijn blootje zien. Tja, daar kan ik wel inkomen, ik ben en blijf natuurlijk een lekker ventje!

Ze heeft me op mijn buik gelegd, toen heb ik meteen even laten zien dat ik al een beetje kan proberen te kruipen. Verder heeft ze toen meteen naar mijn bilplooitjes gekeken, of die symmetrisch waren en of mijn heupen dus een beetje recht staan. Verder checkte ze mijn ruggengraat en de vorm van mijn hoofd. Die is mooi symmetrisch en rond, geen afplatting te bekennen. O ja, ze trok me ook aan beide handen / polsen omhoog, ik natuurlijk even laten zien dat ik best al een sterke nek heb!

's Middags kwam Suzanne langs. Met bloemen en een retro-romper, erg lief. Suzanne heeft een baby in haar buik. Ik denk dat ik later misschien wel met haar baby wil spelen, tenminste, als die een beetje tof is.

Gelukkig kwam mijn pappa 's avonds gewoon weer thuis. Ik vond dat ie best lang weg was geweest. De grote mensen moeten allemaal maar erg lang werken. Hij was ook wel moe, zelfs te moe om nog televisie te kijken. Hij kijkt op donderdag wel eens naar Generatie 2010. Over stellen die in 2010 allemaal een baby kregen en hoe ze zullen opgroeien. Zitten hele rare stellen tussen, zitten pa en ma dan altijd over te ouwehoeren. Nou, ik ben in ieder geval blij dat ik bij pappa en mamma woon.