maandag 8 februari 2010

Coma zuipen

Die lui laten me zoveel drinken, echt niet normaal meer. Eigenlijk onverantwoord. 't Kost me een hoop energie. Ik drink me vaak helemaal laveloos...
Dan heb ik er zelfs de kracht niet meer voor om mijn sokken effe normaal te doen. Pa en ma doen die steeds over mijn broek, ben toch geen nerd?! 'Voor de warmte', zeggen ze dan...

Op mijn wakkere momenten probeer ik aan mijn blog te werken. Maar soms heb ik het zo druk, dat ik zo weer een paar dagen achter loop. 't Valt ook fysiek niet mee om die laptop te bedienen.

Oma Samson

Vanmiddag weer even lekker op de schoot van oma Samson gechillt. Was gezellig. Later kwamen ook oma Boutkan en Putto nog even onverwacht aangewaaid. Konden die oma's meteen effe ervaringen uitwisselen.

Alleen was mamma er op 't laatst niet bij, die was net even haar gemiste middagslaapje gaan inhalen. 't Valt ook allemaal niet mee; die vermoeidheid, dat gedoe om mijn gewicht, die hormonen en dat gekolf. Gelukkig knapt mamma steeds beter op. Ze heeft het er zelfs verlangend over om weer eens even naar buiten te gaan om een frisse neus te halen. Vraag me af wat dat betekent en waar je die dan haalt, een frisse neus?

Thessa's laatste dag...

Dag 8. In principe Thessa's laatste dag.

Vanmorgen vonden ze 't allemaal weer spannend toen ze mij weer gingen wegen. Wat een hoop drukte maken ze daarom. Heb voor de gein en om een keer een beetje aardig te doen, dit keer maar eens niet in de doek van Thessa's weegschaal geplast. Alhoewel ik plassen zodra ik in mijn blootje lig, toch erg fijn blijf vinden. Maar goed, ben vandaag weer aangekomen, weer 30 gram erbij, weeg nu 2640. Ik groei langzaam maar zeker.

Aan 't eind van de morgen kwam verloskundige Els even checken. Die dames van de Buitenwatersloot houden me goed in de gaten! Om de dag staat er wel iemand op de stoep en de andere dagen bellen ze even met Thessa. Alhoewel die Els verder een hele aardige vrouw is, zei ze dat ik me een beetje gedroeg als een randprematuurtje?! Nou vraag ik je, 't zou je maar gezegd worden, een randprematuurtje! 't Klinkt als iemand die is uitgekotst door de maatschappij, een junkie ofzo. Ik heb liever niet meer dat mensen dat over me zeggen...

Van Els en van Thessa's baas mocht er ook nog 2 x drie uur kraamzorg komen op dag 9 en 10. Maar ja, dan zitten pappa en mamma wel met een nieuwe mevrouw in huis. Daarom heeft Thessa aangeboden om woensdag, dag 10, gewoon effe 'in burger' langs te komen om even te komen wegen. In principe kan ik daarvoor ook naar het consultatiebureau, maar ik mag eigenlijk nog niet naar buiten en het sneeuwt steeds. Ik zei toch al dat ze superaardig is!