zondag 7 februari 2010

Nog meer neven!

Vandaag oom Frans voor de 2e keer gezien. En Tante Marjolein en neven Niels en Bram kwamen ook gezellig weer mee.

Bram scheelt maar zes maandjes met mij, maar hij is echt een bruut beest. Kolossaal gewoon, zoiets noem je toch geen baby meer?! Maar het lijkt me wel heel leuk om, als ik wat groter ben, lekker met hem te gaan spelen!
Niels is al drie en had een DVD van Kabouter Plop en een puzzel van Piet Piraat meegenomen, zodat de volwassenen even lekker rustig konden kletsen en naar mij kijken. Alleen toen die film een beetje eng voor hem werd, kwam hij effe vertellen dat hij dan gewoon zijn handen voor zijn ogen doet. Hij kan trouwens ook al heel goed praten. Dat lijkt mij toch ook wel relaxt hoor. Ik zie dat al die volwassenen zijn gesproken taal veel beter begrijpen dan mijn je-moet-maar-een-beetje-raden-taal. Hmm, misschien ga ik 't ook maar eens proberen, over een tijdje dan, ik laat ze eerst nog wel een beetje raden....

Lekker wakker 's nachts!

Nou, al dat eten van mij heeft direct weer effect. Ik ben weer lekker wakker en alert, althans, afgelopen nacht...
Ik dacht dat ze daar wel blij mee zouden zijn, met mijn fitheid, zitten ze een beetje te zemelen dat het handiger is als ik dat overdag doe. Wat maakt dat nou uit?!

Ben trouwens ook weer een beetje vetter geworden, al is 't nog niet veel, 10 gram erbij, maar ben nu vastbesloten om de stijgende lijn erin te houden. 't Zal ook wel, want pa en ma moeten we nu alweer 50/60 cc per keer aanbieden. Pffft, ik blijf het veel vinden....

Gevolg is wel dat ik goed bezig ben qua luiers bevuilen. Ze stoppen ze in een speciale emmer, die nare luchtjes moet vermijden. Elke luier komt in een apart zakje. Als de emmer vol is, komt er een hele lange luier-worst tevoorschijn!