zaterdag 6 februari 2010

Teun is mijn hulpkind

Vanmiddag ook weer wat bezoek gehad. Eerst kwam Karin mij bewonderen en daarna kwamen Oom Roland, Tante Mariska en neef Teun nog een keertje langs.

Teun is echt al heel groot, die zit sinds drie weken al op de basisschool. Daar heeft ie een hulpkind, een andere kleuter die nog een stuk groter is. Die helpt hem wegwijs maken in de klas. Nu wil Teun ook mijn hulpkind zijn, althans, dat zei hij tegen mijn mamma. Dat hij voor mij heel veel gaat zorgen en lachen. Best lief, die neef van mij!
's Avonds gaan we vroeg naar bed. Mamma en ik raken toch stiekem best wel vermoeid van die bezoekjes. Tja, en ook 's nachts moet er natuurlijk gewoon gevoed worden...

Mamma heeft het ook geprobeerd!

Vandaag had mamma corvee. Haar beurt om mij in bad te doen. Blijf het erg lekker vinden!

Oeps...

Oeps, vandaag ben ik weer afgevallen. Ben weer terug op 2600 gram. Mamma heeft het er maar moeilijk mee. Had ik toch wat van die taart moeten krijgen van de week, was het misschien zo ver niet gekomen...

Thessa en de verloskundige hebben nu besproken dat ik weer meer uit de fles moet drinken. Ze vinden me toch nog te slap voor de borst. Ik moet nu de ene keer 50 cc uit de fles drinken en de andere keer uit de borst en dan nog 30 cc er achteraan uit de fles. En dit alles om de twee of drie uur, ook als ik lekker lig te slapen.

Eerlijk gezegd vind ik dat wel een beetje veel. Alhoewel pappa en mamma erg hun best doen om het er bij mij in te krijgen, spuug ik het soms gewoon met een flinke boog weer uit, moeten ze maar niet zo eigenwijs zijn!

Voordeel is wel dat Thessa nog wat meer bij ons thuis mag komen van haar baas. Voor pappa en mamma toch wel fijn!