vrijdag 5 februari 2010

Met zijn allen naar beneden

Vanmorgen ook eens met zijn allen overdag beneden geweest. Mamma had even geen zin meer in het bivakkeren in 'de hut' en wilde even een uitstapje naar beneden. Gezellig hoor. Ik heb lekker in de box gelegen, alhoewel ze die nog wel een beetje moeten opruimen. Ik lig helemaal klem tussen allerlei rare beesten, kleertjes en andere cadeaux!


 
Vanmiddag is Helen trouwens nog op bezoek geweest. Ook een leuke meid! Die is zelf al ruim vijf jaar mamma. Nu kunnen zij en mamma eindelijk lekker over bevallen en baby's praten. En dat hebben ze dan ook maar gedaan. Ha ha, iedereen blijft het interessant vinden hoe ik ter wereld kwam, toch lachen.

Neonatale screening

't Is dat ik ze er over heb horen praten, anders had ik het niet geweten! Nadat ik vanmorgen in bad ben geweest (pappa had de beurt om te oefenen), lekker had gedronken en ik een heerlijke diepe slaap was gevallen, is er een mevrouw gekomen die dopjes in mijn oren heeft gedaan en in mijn hiel heeft zitten prikken! Is toch niet normaal meer! Ik heb in ieder geval ook gehoord dat mijn gehoor is goedgekeurd ;-)

Vandaag natuurlijk ook weer gewogen. Ben nu 'stabiel' bevonden. Omdat ik tegenwoordig lekker hard schreeuw als ik honger heb, mag ik overdag weer proberen aan de borst te drinken, alleen nog 's nachts uit de fles. Vinden we allemaal wel leuk, 't is toch het meest gezellig zo warm tegen mamma aan.

's Ochtends in alle vroegte

Ik heb de fijne eigenschap om 's ochtends achterlijk vroeg wakker te worden. Ik heb dan gewoon weer honger, kan er ook niets aan doen. Vaak zijn pappa en mamma dan nog totaal brak van de twee / drie uur geleden dat ik daarvoor ook al wakker was ;-)

De een gaat dan snel naar beneden om een flesje te maken, de ander probeert mij een beetje stil te houden. Als ik dan eenmaal mijn flesje gedronken heb, is het eigenlijk nog steeds te vroeg om op te staan. Soms mag ik dan even tussen ze in liggen, vind ik best gezellig. Dan doe ik net alsof ik alweer slaap, vinden ze leuk, zitten ze de hele tijd naar mij te staren.