donderdag 4 februari 2010

Vrouwenpraat

Jeetje hé, wat ik vanavond nu weer heb meegemaakt?! Er kwamen drie vriendinnen van mamma op bezoek; Simone, Ly en Dianne. Als een ware bruid daalde mamma met mij op haar arm voorzichtig de trap af naar de benedenverdieping. Voor haar ook pas de tweede keer dat ze even beneden was, toch ook wel even lekker voor mamma.
Maar goed, komen we samen de kamer binnen, beginnen die vrouwen allemaal rare geluidjes te maken. Zo van 'ach', 'caaaaaar', 'wat kleieieiein', 'oooo'. Ook geven ze mamma een knuffel en lijkt het een beetje alsof ze moeten huilen. Is toch raar, want het was toch eigenlijk best leuk. Ze leken wel een beetje op die vrouwen die je vaak ziet bij Oprah...
Nou goed, mamma ging maar snel even lekker zitten en toen begonnen ze. Wat een geouwehoer over vrouwendingen. Niet normaal meer. En ik zat er maar bij en kon geen kant op! Ben je lekker klaar mee, met zoiets.

In bad

Vanmorgen is er een taart voor mij bezorgd! Van Romeijn en Ploeg van PictureThis.tv. Iedereen mag er van eten, behalve ik... Lekker is dat.
Nou ja, misschien ook wel verstandig van die pappa en mamma van mij. Ben tenslotte net pas een beetje van mijn misselijkheid af. Trouwens, ik ben in één dag ook weer aangekomen van 2600 naar 2680 gram. Misschien vinden ze me nu dik genoeg?!
Nadat men uitgegeten was hebben ze m'n temperatuur gemeten. Die is nu ook hoog genoeg; ik mag in bad! Wat een ervaring! Eerst moet je door een hel van kou heen, daarna mag je een tijdje in warm water zitten. Heerlijk! Het deed me denken aan de baarmoeder... echt ontspannen.

Daarna trekken ze je eruit en wordt je gegrepen door meedogeloze kou! Dan proberen ze je nog wel een beetje droog te deppen, maar in feite is er geen houden meer aan.
Gelukkig trokken ze me weer wat warme kleren aan en voelde ik me toch best wel heel erg relaxed.

Heerlijk riekend heb ik daarna een uiltje geknapt. Dat ik dit allemaal mee moet maken...