woensdag 3 februari 2010

Paparazzi

Dat heb ik weer! Mijn vader is geen gewone papa maar een paparazzi... Hij loopt de hele dag met z'n camera achter me aan. Om moe van te worden.

Ze hebben me vandaag eindelijk gewassen. Beetje koud, maar uiteindelijk toch wel lekker. 

 

  

  

 

  

  

Ik heb vandaag ook weer een hoop mensen ontmoet. Neven Bram en Niels, Laura en Mels en ook Sylvia.
Vanmorgen heb ik kennis gemaakt met twee tantes van mamma; Hennie en Corry. Allemaal hele sympathieke lui...

  

 

Misselijk

Pffft, balen zeg. 't Is alweer mijn derde dag op deze aarde en ik ben nog steeds misselijk en spuug nog vaak vruchtwater en de met veel moeite toegediende voeding uit. Pappa, mamma, Thessa en de verloskundigen hebben het er steeds weer over. Ze vinden 't niet goed dat mijn temperatuur vandaag weer aan de lage kant is en ik een suffige indruk maak. En bovendien weeg ik nog maar 2600 gram, vinden ze ook al niet goed.
Daarom hebben ze nu bedacht dat ik voeding in flesjes moet krijgen, kunstmelk of gekolfde melk, maar ze willen gewoon zien hoeveel ik nu eigenlijk drink. Bemoeials!

Wel zielig, mijn pappa en vooral mijn mamma zijn er wel een beetje van onder de indruk. Maar mijn mamma gaat haar melk nu dus speciaal voor mij afkolven. 't Is echt geen gezicht, zo'n apparaat aan haar lijf, maar wel heel lief van haar he!?
Maar ja, 't moet gezegd worden. Nadat Thessa mij een flinke fles van 30 cc had laten drinken, knapte ik zienderogen weer op! Toch wel fijn. Nu moet ik wel om de drie uur gevoed worden, om de spirit erin te houden. Lastig hoor, ik ben vaak zo slaperig als wat...