donderdag 4 februari 2010

Vrouwenpraat

Jeetje hé, wat ik vanavond nu weer heb meegemaakt?! Er kwamen drie vriendinnen van mamma op bezoek; Simone, Ly en Dianne. Als een ware bruid daalde mamma met mij op haar arm voorzichtig de trap af naar de benedenverdieping. Voor haar ook pas de tweede keer dat ze even beneden was, toch ook wel even lekker voor mamma.
Maar goed, komen we samen de kamer binnen, beginnen die vrouwen allemaal rare geluidjes te maken. Zo van 'ach', 'caaaaaar', 'wat kleieieiein', 'oooo'. Ook geven ze mamma een knuffel en lijkt het een beetje alsof ze moeten huilen. Is toch raar, want het was toch eigenlijk best leuk. Ze leken wel een beetje op die vrouwen die je vaak ziet bij Oprah...
Nou goed, mamma ging maar snel even lekker zitten en toen begonnen ze. Wat een geouwehoer over vrouwendingen. Niet normaal meer. En ik zat er maar bij en kon geen kant op! Ben je lekker klaar mee, met zoiets.

1 opmerking:

  1. hoi lieve Jop,

    Wat ben je toch een kleine schat! En wij zijn helemaal niet raar hoor, maar gewoon normale vrouwen. Je weet wel, net als je mama! Wie weet ga je later nog eens achter onze dochters aan... zou dat even leuk zijn! Groei maar lekker door!

    xx Dianne

    BeantwoordenVerwijderen