vrijdag 12 februari 2010

Opa Boutkan weer in de weer en Oom Tim

Eigenlijk zou ik vandaag kennis maken met Sasha. Een onwijs lief meisje van een maand of acht. Heb gehoord dat ze ontzettend knap is. Maar helaas, verkouden. Net als haar mamma, die vrouwen hebben ook altijd wat. En die noemen zich het sterke geslacht?
Nou ja, nu weet ik tenminste zeker dat ik niet aangestoken kan worden. Een verkoudheid kan ik er nu eigenlijk niet bij hebben.

Toen mamma en ik even geslapen hadden, kwam opa Boutkan langs. Toen ik nog in mamma's buik zat, had ik hem al vaak gehoord. Weekend na weekend was hij in de weer voor ons huis. Nu kwam hij voor 't eerst weer wat kleine dingetjes doen. Best gezellig en een vertrouwd geluid, ik heb er lekker op liggen slapen...

O ja, vandaag hadden we een feestje in de familie. Oom Tim is vandaag 28 geworden. Maar opnieuw voor mij geen taart. Die gast zit lekker met Tante Astrid in Guatemala. Beetje chillen en 'werken' op de  Earth Lodge. Pappa en mamma proberen regelmatig met ze te skypen of te bellen. Dat moet dan in de avonduren, vanwege het tijdverschil, maar vanavond waren ze zo moe, dat ze al vroeg in slaap vielen. Nu schamen ze zich een beetje...

2 opmerkingen:

 1. Hola (dat zeggen ze hier in Guatemala) Jop!

  Het is inderdaad goed vertoeven hier in Guatemala. Wel jammer hoor dat we je niet even in real live kunnen bewonderen. Gelukkig houd je ons goed op de hoogte met je blog. Blijf zo doorgaan! Toen je een dag oud was hebben we hier met een stel gasten op je 'jubileum' geproost, vervolgens was het disco avond en hebben we het met een klein feestje nog een keer gevierd.

  Als jij je nu een nachtje een beetje rustig houdt, kunnen we misschien de dag erna even bijkletsen via skype? Lijkt ons leuk om je weer even te zien!

  Beso grande, Oom Tim & Tante Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha kleine Jop!

  Vind het erg jammer dat ik verkouden was toen ik langs zou komen, ik heb op de foto's gezien dat je een mooie "man" bent. Ik moet nu nog heel erg hoesten, maar als dat over is kom ik snel met je spelen!

  Dikke knuffel van Sasha (en ook van mijn mama)

  BeantwoordenVerwijderen